Woensdag 29 september 2021
Michael heeft inmiddels meerder logo’s voor ons ontworpen. We maakten voor het eerst kennis toen we onze brand Puur Foodz wilden professionaliseren zodat deze geschikt zou zijn voor verkoop in horeca en winkels.  Door de nieuwe uitstraling werden onze producten door heel Europa verkocht en zijn we als brand onderdeel geweest van Amsterdam Made. Voor onze gym Boks Heemstede wilden we een internationaal herkenbaar en bruikbaar logo /icoon. Het logo dat Michael voor ons ontwierp is krachtig in zijn eenvoud en is zowel in zijn geheel of als los icoontje inzetbaar.Onze laatste opdracht is nog in ontwikkeling, maar we hebben geen moment getwijfeld om Michael ook dit logo te laten ontwerpen.
Hij heeft ons meer dan eens bewezen wat een goed ontworpen logo voor je bedrijf kan doen.
Anouke Veldhuis: Boks Heemstede

 

 

woensdag 7 juli 2021
We zijn met Michael bezig met de re-branding van ons merk. We zijn begonnen met een logo en huisstijl waar Michael op een hele mooie manier het karakter van ons bedrijf heeft weten te vatten in een nieuwe huisstijl. Er zit nu veel meer gevoel in en het nieuwe logo wordt ontzettend goed ontvangen door onze klanten!
Dennis Glas: De Wijnboetiek

 

Dinsdag 15 april 2021
Samen met Michael bijzonder prettig gewerkt aan branding voor Tinlicker en het bijbehorende Remember The Future event/label. Daardoor zitten we de komende jaren geramd. Aanrader.
Adriaan Muts: Full Spectrum